Triggerpointtherapie in Utrecht

Sinds 2009 verzorgen wij triggerpointtherapie in Utrecht. Per 1 april 2020 zijn wij binnen Utrecht verhuisd. Onze nieuwe praktijk is gelegen aan Niasstraat 1 in Lombok, op de hoek van de Vleutenseweg (bedrijfsverzamelgebouw van U offices). Het gebouw is in een U vorm gebouwd met in het midden een groot parkeerterrein.

Komt u lopend of met het openbaar vervoer?

 Aan Niasstraat 1 op de hoek van de Vleutenseweg bevindt zich de ingang van U offices. Binnen meldt u zich bij de receptie. De receptioniste zal u verwijzen naar de wachtruimte op de eerste verdieping. Uw therapeut komt u daar ophalen. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (met de bus is het 5 minuten naar Utrecht centraal). 

Komt u met de auto?

U kunt van maandag t/m vrijdag gratis parkeren op eigen terrein wanneer u navigeert naar Soembawahof. U rijdt tegen een hek aan waar u zich via de intercom meldt bij de receptioniste. Deze zal het hek naar de parkeerplaats voor u openen. In de linkerhoek van het parkeerterrein bevindt zich de deur naar binnen, waarna u zich meldt bij de receptie. Op zaterdag is het eigen parkeerterrein gesloten. U kunt dan tegen betaling parkeren in de direct omgeving.

Meteen een afspraak maken voor triggerpointtherapie in Utrecht?

Zoek contact

Uw triggerpoint therapeuten in Utrecht

Routebeschrijving

Triggerpointtherapie Utrecht
Niasstraat 1
3531 WR Utrecht