Triggerpointtherapie in Utrecht

Voor triggerpointtherapie in Utrecht kunt u terecht bij fysiotherapeut Ferdinand Vermeulen van Fysiotherapie de Zwaluw. Per 1 april 2020 is Ferdinand binnen Utrecht verhuisd. Zijn nieuwe praktijk is gelegen aan Niasstraat 1 in Lombok, op de hoek van de Vleutenseweg (bedrijfsverzamelgebouw van U offices). Het gebouw is in een U vorm gebouwd met in het midden een groot parkeerterrein.

Komt u lopend of met het openbaar vervoer?

 Aan Niasstraat 1 op de hoek van de Vleutenseweg bevindt zich de ingang van U offices. Binnen meldt u zich bij de receptie. De receptioniste zal u verwijzen naar de wachtruimte op de eerste verdieping. Uw therapeut komt u daar ophalen. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (met de bus is het 5 minuten naar Utrecht centraal). 

Komt u met de auto?

U kunt van maandag t/m vrijdag gratis parkeren op eigen terrein wanneer u navigeert naar Soembawahof. U rijdt tegen een hek aan waar u zich via de intercom meldt bij de receptioniste. Deze zal het hek naar de parkeerplaats voor u openen. In de linkerhoek van het parkeerterrein bevindt zich de deur naar binnen, waarna u zich meldt bij de receptie. Op zaterdag is het eigen parkeerterrein gesloten. U kunt dan tegen betaling parkeren in de direct omgeving.

Meteen een afspraak maken voor triggerpointtherapie in Utrecht?

Zoek contact

Uw triggerpoint therapeut in Utrecht

Routebeschrijving

Triggerpointtherapie in Utrecht
Fysiotherapie de Zwaluw
Niasstraat 1
3531 WR Utrecht