Wie zijn wij?

Wij zijn drie enthousiaste en ambitieuze fysiotherapeuten, die verder kijken dan wat fysiotherapeutische richtlijnen ons vertellen te doen. Het feit is dat chronische pijnklachten, onverklaarbare pijnklachten en pijnsyndromen steeds vaker voorkomen, en therapie vaak faalt. Vaak laten medische onderzoeken geen bijzonderheden zien, waardoor mensen in onzekerheid blijven. Er is blijkbaar iets wat de huidige gezondheidszorg nog niet begrijpt over pijn en het oplossen daarvan.

Wij zijn blijven zoeken naar een benadering van pijn die werkt. Onze ervaring is dat veel pijnklachten zijn terug te voeren op aanwezige triggerpoints. Triggerpoints ontstaan op plekken in het lichaam waar de doorbloeding om bepaalde fysieke of psychische redenen is afgenomen. Triggerpoint behandeling helpt om de doorbloeding te herstellen en weefsel weer soepel te maken.

Wilmar Hasselaar en Ferdinand Vermeulen behandelen triggerpoints via een lichamelijke benadering. Nienke Feberwee doet ditzelfde via een psychische benadering. Beide benaderingen laten goede resultaten zien. En soms is de combinatie het beste!

Klik op een foto voor meer informatie.

Uw triggerpoint therapeuten in Utrecht en Wageningen